top of page
Helpende handen

Vriend of donateur worden?

Draagt u NIHS Brabant - Joodse Gemeente Eindhoven een warm hart toe? Wilt u niet alleen een bijdrage leveren, maar ook een actieve vriend van de gemeenschap worden? Dat kan! Voor een jaarlijkse bijdrage kunt u vriend worden van NIHS Brabant - Joodse Gemeente Eindhoven en ons helpen het Joodse leven in Brabant te behouden en verder te laten groeien.

Uw donatie, in welk bedrag dan ook, is van groot belang en wordt zeer gewaardeerd voor het voortbestaan van de Joodse gemeente in Brabant. Met uw steun kunnen we verschillende activiteiten en evenementen organiseren die de gemeenschap ten goede komen. Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden van onze synagoge, het organiseren van educatieve programma's en het bevorderen van culturele evenementen.

"Elke bijdrage, ongeacht het bedrag, wordt zeer gewaardeerd en draagt bij aan het in stand houden en laten groeien van de Joodse gemeente in Brabant."

De NIHS Brabant heeft een ANBI-status, wat betekent dat uw donaties fiscaal aftrekbaar zijn. Hierdoor kunt u niet alleen bijdragen aan een belangrijke oorzaak, maar ook profiteren van mogelijke belastingvoordelen.

U kunt vriend worden van de gemeenschap voor een jaarlijkse bijdrage van 25 euro, 50 euro of zelfs 100 euro. Voor diegenen die een nog grotere impact willen maken, bieden wij ook de mogelijkheid om vriend te worden voor een bedrag naar keuze. 

Maak uw donatie over naar de volgende gegevens:

Naam: NIHS Brabant - Joodse Gemeente Eindhoven

Rekeningnummer: NL37RABO 0163310335

RSIN/Fiscaal nummer: 002560938

Dank u wel voor uw steun aan NIHS Brabant -
Joodse Gemeente Eindho
ven!

Ons ANBI nummer is: 860450983

NIHS Brabant voldoet graag aan de wettelijke publicatieplicht: 

Doneer hier -
Donate here

Bedankt / Thank you!

Automatische incasso

Download hier het machtigingsformulier.

machtigingsformulier-voorbeeld.png

NIHS Brabant maakt gebruik van automatische incasso’s. Een handige manier van betalen, die het doneren en stuk makkelijker maakt. Na het invullen van het formulier hoeft u verder zelf namelijk niets te doen. Onze penningmeester regelt de afschrijving(en) en informeert u hier tijdig over.

 

U kunt op het formulier aangeven of u een eenmalige incasso wil of een doorlopende. Deze doorlopende incasso kunt u ook gebruiken als u periodiek wilt schenken in combinatie met de schenkingsovereenkomst. Goed om te weten: de automatische incasso kan te allen tijde stopgezet worden of gestorneerd.

Mocht u interesse hebben om gebruik te maken van de automatische incasso, dan kunt u deze downloaden, invullen en terugsturen naar NIHSBrabant@gmail.com  of Hendrik Casimirstraat 23, 5616 BJ Eindhoven.

bottom of page