top of page
Hebreeuwse geschriften

Lidmaatschap aanvragen

Welkom bij NIHS Brabant - Joodse Gemeente Eindhoven!

Wilt u lid worden van onze gemeenschap? We zijn verheugd u te verwelkomen als nieuw lid. Hieronder vindt u de informatie over het aanvragen van het lidmaatschap.

Stap 1 Download het lidmaatschapsaanmeldingsformulier

Om lid te worden, kunt u het lidmaatschapsaanmeldingsformulier downloaden via de onderstaande link. Het formulier is beschikbaar in een digitaal format dat u elektronisch kunt invullen, of u kunt ervoor kiezen om het uit te printen en handmatig in te vullen.

Stap 2 Invullen van het formulier
Vul het lidmaatschapsaanmeldingsformulier volledig en nauwkeurig in. Zorg ervoor dat u alle vereiste informatie verstrekt, zoals uw persoonlijke gegevens, contactinformatie en eventuele andere relevante details.

Stap 3 Verzenden van het formulier

U heeft twee opties om het ingevulde formulier naar ons te verzenden:

  • Digitale invulling: Als u ervoor kiest om het formulier elektronisch in te vullen, kunt u het voltooide formulier opslaan en sturen naar ons e-mailadres: nihsbrabant@gmail.com

  • Printen en verzenden: Indien gewenst kunt u het ingevulde formulier afdrukken en per post naar ons verzenden naar het volgende adres: Hendrik Casimirstraat 23, 5616 BJ, Eindhoven.

Stap 4 Bevestiging en verwerking

Zodra wij uw ingevulde lidmaatschapsaanmeldingsformulier hebben ontvangen, zullen wij dit zo spoedig mogelijk verwerken. U ontvangt een bevestiging van uw lidmaatschapsaanvraag en verdere instructies indien nodig.

Wij kijken er naar uit u als lid te verwelkomen in onze gemeenschap. Mocht u nog vragen hebben over het lidmaatschap of het aanmeldingsproces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de contact pagina.

bottom of page